Blog

mgwall_1

Blog post

Hvorfor?

Gør jeg det

Jeg har startet en blog, først og fremmest fordi jeg føler jeg har noget at fortælle. Derudover har jeg gået og tænkt på det længe, men har selvfølgelig haft tanken om der er nogen der gider læse det man skriver, men nu tager jeg springet, og håber i vil læse med.

Hvad?

Skal det handle om

Bloggen skal først og fremmest handle om typografi, ord, hvad ord gør ved en, hvad ord gør for dit brand (både personligt og som firma), hvilke ord der er gode for os og hvilke ord vi ikke skal sige til os selv.  Håber i vil finde de interessant og læse med.

Hvem i hulen er den tossede kattedame der tegner bogstaver?

Søndag d. 29. September 2019

Jeg tror i bund og grund aldrig jeg rigtig har præsenteret mig selv helt. Men hvad skal man fremhæve når man fortæller om sig selv? Hvor man kommer fra, hvor man har gået i skole, hvilke venner man har, den musik man lytter til, hvad man godt kan lide at se i tv, ens holdninger og værdier? Hvad gør en til den man er? Jeg skal prøve at give et bud.

Læs hele indlægget her.

Kan kunst fører mennesker sammen?

Søndag d. 8. September 2019

Når jeg sidder og maler eller tegner mine streger, har jeg helt bestemt haft en følelse eller en tanke bag hvorfor dette sayings var så godt. Jeg har valgt det og skrevet det ned, fordi jeg synes det passede PERFEKT på mig. Men inde bag mine fire vægge, aner jeg ikke hvad beskueren tænker om de ord jeg skriver ned.

Læs hele indlægget her.

Stop living in a fucking cartoon world

Tirsdag d. 20. August 2019

Kender I de folk der nægter at se virkeligheden i øjnene. Dem der mener klimakrisen er et marketings stunt? Dem der siger: hvor slemt kan det være, og stadig køber buræg? Dem der siger: det skal nok ordne sig, men ikke gør en dyt ved det? Dem kender jeg! Og det er de mennekser, der skal STOPPE MED AT LEVE I EN TEGNESERIE VERDEN!

Læs hele indlægget her.

Running is the Best pill i EVER took

Mandag d. 24. juni 2019

Det her bliver nok mit mest personlige blogindlæg indtil videre, men jeg skriver det fordi jeg synes det er SÅ vigtigt at fortælle, hvad der har virket for mig, og hvad der SLET IKKE har virket for mig – håber i kan bruge noget af det.

Læs hele indlægget her.

Stop trying to make me fit in a box

Tirsdag d. 11. juni 2019

Hele det danske system – skolegang, arbejde fra 8-16, villa-vovse-volvo, osv. Er bygget op efter en boks vi alle sammen skal komme ned i. MEN hvad hvis man overhoved ikke passer ned i den boks. Hvad hvis man ikke kan finde sig til rette i alle de systemer og regler der er blevet stillet for en i livet – hvad dælen skal man så stille op!?

Læs hele indlægget her.

IMG_7966

You’ll never find a rainbow if you’re looking down

Lørdag d. 11. maj 2019

Citatet her er af Charlie Chaplin. Når jeg læser det citat, så tænker jeg: Det bør jeg virkelig sige til mig selv hver evig eneste dag. Dette blogindlæg handler om at vi bør bedre til at kigge op, og se hvor smuk verden faktisk kan være. 

Læs hele indlægget her.

Skærmbillede 2019-05-03 kl. 13.59.05

Bag tegnebrættet

Fredag d. 3. maj 2019

Min første video blog, som fortæller lidt om mig selv og alle de tanker jeg går med, samt viser lidt af processen bag tegnebrættet.

Se videoen her.

no

Sig NEJ til ting!

Fredag d. 26. april 2019

I dette blogindlæg fortæller jeg om hvad jeg selv siger nej til, og så skriver jeg om hvorfor et Nej ikke skal efterfølges af spørgsmål, og hvorfor vi alle burde respektere hinandens NEJ!

Læs indlægget her.

inretning

Gør dit hjem lige så personligt som dit tøj

Fredag d. 12. april 2019

Dette blogindlæg handler om indretning og hvordan man gør sit hjem personligt så det ikke ligner alle andres. Det handler om at jeg gerne vil skille mig ud med min indretning og hvordan jeg er allergisk over for hvide vægge. 

Læs indlægget her.

spejl_redigeret_lille

Hvad siger du til dig selv, når du kigger dig i spejlet?

Fredag d. 29. marts 2019

Mit første blogindlæg handler om selvkærlighed. Hvad du siger til dig selv og dem omkring dig, det handler om din hjerne og dens finurlige krumninger og Hella Joofs kloge ord.

Læs indlægget her.